28 mars 2010

jävla oflyt hela tin!

En gång i mitt liv, för mycket länge sedan läste jag en artikel i Aftonbladet. Den handlade om en man, han var ungefär 25 år, och bodde på Manhattan om jag inte minns helt galet.
Han var så otroligt vettskrämd inför fredag den 13;e, så när den dagen kom informerade han alla sina vänner om att han skulle vara totalt okontaktbar och låsa in sig i sin lägenhet för att slippa hemskheter som han trodde skulle drabba honom, vilket kanske var ett smart drag. Eller så kanske inte.
Precis den dagen blev det värmerekord där mannen bodde, och även fast han lovat att stanna i sängen och inte röra sig en meter på hela dagen var han tvungen att kliva upp och öppna ett litet vädringsfönster för att inte avlida.
Plötsligt kom det in en geting, och mannen som låst sin dörr flera gånger om blev stucken och dog - för han var allergisk mot getingstick och fick varken upp dörren eller igång telefonen.

Med den där lilla historian (som dessvärre var sann) säger jag godnatt och hoppar i säng, och hoppas att alla som är allergiska mot getingstick ser till att aldrig försätta sig i denna knipa.

puss

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar