21 juni 2010

don't stop me cause I'm having the best fucking time!!!!!!!

Hej raringar! Detta kanns lite konstigt, att sitta och skriva till er dar hemma. Hoppas att ni mar bra och njuter av det underbara vadret, haha!
Om det inte vore for de fantastiska manniskorna hemma sa skulle jag aldrig atervanda, jag lovar. Vi har det sa galet roligt och har en ruskigt fin grupp med jattebra sammanhallning. Bor hos en barnfamilj som ar jattetrevlig och kalasbra! FotbollsVM ar verkligen en gigantisk grej har, sa det ar jatteroligt att vara ute om kvallarna och chilla runt och titta pa manniskor som skriker och titta pa storbild.
Glassen ar fantastisk, vadret underbart... kan inte begara mer. Skolan ar mycket hardare an forvantat men det ar roligt iallafall.
Alkoholpolicyn ar stenhard och EF har kontrollanter ute som tittar i elevernas vaskor och har koll pa laget. Ur den synpunkten behover inte foraldrar vara oroliga att skicka sina barn hit (puss pappa).

Detta ar verkligen ett aventyr Ilona, och vi njuter av varenda sekund.
Hoppas att alla har det bra, saknar Erika mest av allt i hela varlden och alla andra ocksa saklart.
Ta hand om er tills vi hors igen!!!!!
PUSS

4 kommentarer:

  1. fan va galet kul ! synd om alkohol grejen bara, men du kanske överlever endå ;) haha puss gullet.

    SvaraRadera
  2. hoppas du har det bäst raring, för jag saknar dig som en galning. stek åt mig också.

    pussis/ moa

    SvaraRadera
  3. KÖÖR JÄRNET OCH TA MED FINVÄDRET HEM

    SvaraRadera
  4. passa på att leva nu när ni är på ett ställe där folk lever istället för att gå o titta snett på varann som dom gör i en del byar jag känner till :-), och passa på att äta mycket glass, ät en åt mej oxå.
    kramar

    SvaraRadera