22 maj 2010

åååååååh

Det var en gång två personer, låt oss kalla dem för A och B. En kväll var de ruskigt sugna på is och färgämnen och for ner på den lokala kiosken för att köpa slush. Direkt efteråt skulle de åka hem till person A för att titta på film eftersom stackars A var så hemsk förkyld och inte fick vara ute trots att vädret var bättre än någonsin.

Filmen hade de redan sett hundratals gånger, och intresset var egentligen inte så stort. De pratade och skrattade istället, tills plötsligt person B;s pojkvän hörde av sig och B istället började prata (läs: skriva snuskiga sms) med honom.
Person A väntade tålmodigt, men kunde inte längre styra sitt infall att skriva ett riktigt supersnuskigt sms till person B för att få lite uppmärksamhet. Person A har alltid haft bra (läs: galen) fantasi och på en minut hade hon skrivit ett meddelande som skulle kunna passa i en bok med porrnoveller.

A var exalterad, och tyckte personligen att hon var hysteriskt rolig. A öppnade kontaktlistan och fick ett skrattanfall samtidigt. A kunde inte styra sin tumme som klickade på helt fel knapp och slängde på så vis iväg meddelandet till någon helt annan.

Fan vilken ångest jag har.

2 kommentarer:

  1. skrattade så att tårarna kom
    ..fattar inte hur du lyckas, det här är ju värre än "det är komplicerat"

    SvaraRadera
  2. HAHAHAHAHAHA!!!! Det skulle vara du - och möjligen några av de som skickat in till felsms.com - som lyckas med något sånt alltså.
    Men personen som fick smset kanske blev glad i alla fall?

    SvaraRadera